Outfit

Outfit idag


I dont know man!

Har kommit hem från stan för en stund sen. Jag och Vanja åt på grodan och jag köpte en grå huvtröja och rosa spray färg till håret så jag kan göra dipdye. Men mitt problem är att jag vet inte om jag ska ha kvar det eller om jag ska lämna tillbaks det. Jag veeet inte vad jag ska göra.


Paradise

Helloooo peepz
Igår va jag på stan med hanna och jag fick faktiskt med mig ett par skor jag ska ha på konfirmationen. yay! Ja sen efter att jag hade varit i stan ett tag så drog jag till Irene, det blev mycket skratt och prat :) jag åkte hem därifrån vid klockan 22.00 eller något sånt. Nu ska jag iallfall duscha osv. Tagga tills ikväll (?) :)


Visste ni att...


Hur gott ser det ut?!

Omg shay från pretty litte liar la ut detta på sin instagram igår.. Nu vet vi alla vad det kommer bli för mat på min konfirmation haha!!


Its gotta be you.

Hejj , just nu sitter jag på våran nya trä altan och har precis ätit frukost och sitter och lyssnar på musik. Snart blir drt gudstjänst med Irene. Efter det drar jag ner till stan med Hanna och jag måste köpa ett par konfirmationsskor och en grå mjuk huvtröja/vest.


inspiration


Beställt

Precis beställt dom här shortsen! och en vanlig vit BH som jag ska ha under min klänning på min konfirmation.

This is the part of that you never gonna ever take away from me.

Nu har jag precis duschat , blåst mitt hår och målat naglarna. Sen vet jag inte vad som händer. Jag ska iallfall snacka med Linn och sånt. Men skriver mer sen.


new in

Drog till stan efter skolan en snabbis och jag fick med mig en top och ett armband , riktigt nöjd faktiskt.

Same mistakes again.

Hejj
Hunger games va sjuuukt bra. Jag är fett sugen att läsa böckerna men jag hinner typ aldrig sånt. Nu har jag allafall precis duschat och sitter nu och kollar på tv. Får se vad som händer senare. Byeeeee


hunger games med Lovisa

Snart ska jag dra på mig ett par jeans och gå mot bussen.
Ska nämligen se hunger games med Lovisa. Jag har nyss ätit en minestone soppa(varmakoppen) och kollat på Glee.

Rizzle kicks + Ed Sheeran


Shorts

Igår kväll klippte jag av mina väldigt fula och opassande byxor från BikBok och gjorde de till shorts ,jag är dock inte klar men. Jag har fäst nitar och slitit ut hålen liite mer. Jag blir nog nöjd eftersom jag är det nu så. Men nu ska jag kolla lite mer på glee och sen blir det mat.


Starships - Simone Battle cover

såå underbar video och skit bra röst verkligen!

Glee

Nu har jag hunnit med gudstjänst , handlat med mamma , tränat och nu ska jag fortsätta kolla på Glee.
Snart blir det mat och sen ska jag duscha och sen får ve se vad som händer. Btw jag kollade på kvällen är din igår och One Direction va ju med. jo jag började stör't grina ,haha jag vet inte riktigt vad som händer där hah.

Följ mig på Instagram @saragranath

Yes do it :)


starships were meant to fly hands up and touch the sky.

Idag har jag varit hos Larisa och kollat på Pretty little liars och sen hittade vi en serie som är skit bra som heter 'The secret circle'som jag precis har fortsätt kollat på.
Jag ska hitta en film att kolla på nu.

Helloo peepz

Hejjhejj
Idag har jag varit på stan med Linn men kag hittade dock inget.Jag måste seriöst ha ett par skor till konfirmationen.. hittar ju fan inga. Men men.


Cold Shoulder Dress

give me this beauty!

Love her style // Inspiration


Work out

Jag har varit och handlat med mamma chailatte grejs , rakhyvlar osv. Behöver saker liksom. Ja och jag har precis tränat magen och rumpen. Haha nej en jag ska komma i form nu. Vi får se hur det går jag ska verkligen göra detta nu in real liksom.


Hey i heard you were a wild one.

Hello
Idag har jag inte gjort så mycket och imorgon får vi se vad som händer. Jag vill helst till stan tror jag + att jag ska beställa lite kläder dels från topshop och sen konfirmationsskor i think.


i'm a rolling fucking stone.


omg jag dör deras dialekt är het.


Glad Påsk!

Ska åka till mamma och fira påsk snart.
Jag ska faktiskt hålla mig borta från godiset också.
Jag orkar inte skriva allt om stockholm men jag kan lägga upp lite bilder imorgon eller något.
jag har bildbrist.

The wanted följer mig på twitter , hur awesome?! :D


zayn you are killing me.


RSS 2.0