Tillsammans kan vi gå mot rött.

Hello , idag har det varit as chill i skolan. Först va vi i sundsta aulan och sen till skolan käkade och hade spanska och sen slutade vi. Nu har jag solat lite , fixat med alla mina kläder och nu kollar jag på 1D dvdn som jag fick igår. Glöm inte att följa mig på instagram @saragranath heter jag där.


thailand - koh lanta


Rebecca Ferguson - Glitter & Gold


Its everything about you

När kag kom hem från skolan drog kag till välsviken och kollade inne på lager 157 och stadium outlet. Jo jag köpte den bondelid tröjan ALLA på skolan har. Jag bryr mig faktiskt inte. Ja och nu har jag precis varit hos mina grannar och firat mig eftersom jag konfirmerade mig igår ju. Och jag måste också säga att jag blir så förbannad på karlstadbuss som bytte tider från och med igår eller vafan det va. Fitt buss måste jag säga. Jag väntade på bussen i 30 min ungefär. Jag orkar inte med skiten.


Yay love my life

Hello nu snart ska jag dra till kyrkan , jag är klar med allt nu. Hörs babes.


Konfirmation

Hello
Idag konfirmerar jag mig! Yay! Jag håller på att fixa här hemma nu och snart ska jag gå till Emma så ska dom fixa mitt hår osv.


New in

Igår fick jag hem mina saker mamma beställde åt mig på hm. Men nu ska jag fixa lite , åka och handla osv. Konfirmation imorgon!


klippt mig

Idag efter skolan drog jag till stan , bytte buss och sen till norrstrand och klippte mig. Det behövdes verkligen.
Men jag har et förslag på hur jag vill ha mitt hår på söndag när det är min konfirmation. look down.Tumblr_lzbg3oi9qd1r3of0no1_1280_large

Heej peepz

Hello idag har Sara gjort en så kallad ' waterfall braid ' fett fint ju. Ska be henna göra det imorgon också på mig. Haha. Sen när vi slutade så drog vi till konfan och fixade sen så vid halv 7 ungefär så vare familje fest på konfan. Nu är jag hemma och har precis duschat osv.


My stomach screams just when i look at you

Igår drog jag och Linn till stan, sen kom Irene dit och vi gick mot mariebergsskogen. Men när vi kom fram så stängde det. Jävla party poopers vakterna är. Hah. Linn sov här inatt iallafall och nu har hon precis åkt och jag har städat.


RSS 2.0